onsdag 27. oktober 2010

Alors on danse!

To-tre fridagar på rad åpna for å nesten kjede seg litt iblant. For min del betyr det for eksempel at eg laga fotostudio i stua og tar diggebilder av meg sjølv, heilt uaffektert, og eg innrømme lett at eg storkosa meg undervegs. Her er eit utvalg av resultatet: (legg merke til korleis eg har redigert alt i ein sephia-aktig fargetone, som gjer absolutt alle mennesker vakre, uansett utgangspunkt!)







Bakgrunnen for denne seansen var at eg ville sende fine bilder av meg sjølv til Philip som er offshore. Vi har nesten ikkje sett snurten av kvarandre på over ein mnd, og no gleda eg meg veldig til vi treffes i Tyskland (ja, av alle plassa) neste helg! I mellomtida har eg ein katt og store mengder kosemateriale (mat og drikke, snop, greys anatomy, korte tolkeoppdrag, matematikk, lesestoff i fast og flytande form ++) I går var eg i klatrehallen med Richard og Kjetil, men der var det sjukt masse folk. Tips - ikkje dra i Fantofthallen kl. 19 på ein tirsdag, då står du i kø. Så vi gjekk i buldrehallen for å varme opp. Og der dreit vi oss ut ved å bli gira og pumpe oss fullstendig, og etter ein halvtimes tid var vi ikkje i stand til å klatre noke særlig. Haha! Kjempegøy. Og i dag har eg kjent etterdønningane. Det har vert ein kamp å prøve å få opp skrukorken på melkekartongen.

Tilgi meg for å elske Rihanna - Te Amo. Den er så deilig fengande!

5 kommentarer:

  1. Akk, Stine-den-fine! Det seier vel alt om kor fotogen du er, men samtidig er det bra du innrømmer litt juks med sephia-tonen, til og med eg blir vakker då!(?)

    Men du bedre så snerten du var blitt på håret! MAKS kledelig, og kjempelivlig:) Me like.

    Ellers ler eg litt av at når du ikkje har nåke å finne på, så ender det med at du tar diggebilder av deg sjøl :D

    SvarSlett
  2. Idol-Siv! Når kjem dåke? Eg skal jobbe litt utpå kvelden i morra, men er sikkert tilgjengelig fra kl. 21 og utover :) Har dåke noken plana?

    SvarSlett
  3. Hehe Stine-den-fine, du tok ordene fra munnen min Idol-Siv! Men en god ting kan ikke sies for ofte!!

    SvarSlett
  4. Haha fantastisk! Dette innlegget var morro. Og skal sei du er fotogen. Rekner med behovet for voksne og flatterande bilder til cv etc er fylt opp for en stund :D

    SvarSlett
  5. Men DU trenger jo ikkje sephia for å bli vakker Stine...!

    SvarSlett